MiXiao Tech

Νέα

Τι είναι το Sintered Carbide
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-10-19 14:27:20  Hits: 28

What είναι το καρβίδιο του φινιρίσματος (hardmetal). Κατασκευάζεται από μια διαδικασία μεταλλουργίας σε σκόνη. Η ουσιαστική πρόοδος στην ανάπτυξη του τσιμεντοποιημένου καρβιδίου οφείλεται στον Karl Schröter, ο οποίος έχει ανακαλύψει ότι η σκόνη καρβιδίου βολφραμίου αναμειγνύεται με μέταλλα όπως το σίδηρο, το νικέλιο και το κοβάλτιο και το συμπαγές μπορεί να συσσωρευτεί με υγρή φάση, για να δώσει ένα προϊόν με χαμηλό πορώδες , πολύ υψηλή σκληρότητα και σημαντική δύναμη. Βγάλτε τα αποτελέσματα του έργου του τσιμέντου καρβιδίου που αποτελείται κυρίως από καρβίδιο βολφραμίου, κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1923. Συνολικά, είναι ένα σύνθετο καρβίδιο βολφραμίου σε συνδυασμό με το κοβάλτιο ή το νικέλιο, και μερικές φορές άλλα πρόσθετα όπως Tantalum, Niobium, Titanium.its Ανάπτυξη εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από υψηλή δυναμική. Βοηθά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας πολλών διαδικασιών, την ανθεκτικότητα της τριβήςresistant εξαρτήματα και τα εργαλεία από αυτά, με αποτέλεσμα τη χρήση τους επιτρέπει σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις.

 -

Σήμερα τα φρυγανισμένα καρβίδια έχουν ειδικές, συχνά διαφορετικές ιδιότητες, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των διαφόρων χρηστών. Χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες (χρησιμότητα, εξόρυξη, αυτοκινητοβιομηχανία, χημική, άμυνα, δασοκομία), καθώς και στην ιατρική.

H419c575092fd40f8afb24341b08b1eeb4.jpg_960x960.jpgbasic Sintered Carbide Grades, Properties, Applications. υλικόκοβάλτιο ή νικέλιο, καθώς και το μέγεθος των κόκκων των σκονών που χρησιμοποιούνται στις μεθόδους παραγωγής και κατασκευής. .

   

Προηγούμενος: Πράγματα που πρέπ...

Επόμενο: M&a mixiao ακριβεία carbi...